Fortsättning för Crystal!

Idag så utannonserades det genom Sailor Moons officiella hemsida att ännu en fortsättning på Sailor Moon Crystal är i görningen. Troligen innebär beskedet att vi får se nästa femtedel av mangaberättelsen till liv i form av en ny säsong. Men mer ordagrant så står det alltså att en uppföljare är planerad, om det egentligen menar på något helt annat vet vi ännu inte.

Fjolårets säsong knöt ihop säcken för infinity-berättelsen där sista avsnittet visades måndagen den 27 juni. (Förresten så har den inte helt oproblematiskt tilldelats nummer tre i ordningen – även om detta i så fall innebär att de två första säsongerna visats i samma veva utan avbrott.) Fram till nu hade allt snack om en ny fortsättning enbart varit hoppfulla förväntningar och spekulationer.

20th anniversary blir 25th

I samband med detta kan vi också se att varumärket för 20-årsjubileumet övergått till att bli ett 25-årsjubileum istället. Vem hade kunnat ana att denna jubileumskampanj som startade igång år 2012 skulle komma att fortsätta användas ända fram till nästa stora datum? Ganska anmärkningsvärt om ni frågar mig iallafall!Vi har väl knappast gjort SailorSweden känt för att hålla sin förstasida med nyhetsinlägg ordentligt uppdaterad, men ibland tar vi oss i kragen och skyltar för er läsare om den här typen av viktiga händelser. Vi försöker iallafall.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail