Några scener av Sailor Moon Crystal kommer att redigeras för DVD- & Blu-Rayutgåvan

Den kommande Blu-Ray- och DVD-utgåvan av Sailor Moon Crystal, 15 Oktober i Japan, kommer att innehålla några scener som har redigerats. Anledningen är att många fans hade problem med kvaliten på vissa animationer när serien först streamades varav dessa scener nu har redigerats och en video har släppts på den officiella Sailor Moon YouTube-kanalen.

Videon i sig visar ingen direkt skillnad, men med hjälp av bilder så kan vi se skillnaderna rätt så tydligt. På bilderna kan vi se att vissa har ritats om från början medan många andra scener inte har redigerats överhuvudtaget. Bilderna innehåller bara scener från de två första avsnitten eftersom det bara finns två avnsitt i varje volym av DVD och Blu-ray-utgåvan. Det finns än så länge ingen information om någon Europeisk utgåva eller när den Amerikanska utgåvan släpps.  Den Japanska utgåvan av både Volym 1 Deluxe limited edition samt standardutgåvan kan redan nu förhandsbokas hos:

Volume 1 Deluxe limited edition (Blu-Ray)

Amazon Japan, CD Japan

Standardutgåvan (Blu-Ray)

Amazon Japan, CD Japan

Standardutgåvan (DVD)

Amazon Japan, CD Japan

Alla om ritade scener har samma poser som orginalen, fast lite mer polerad.

streamed_version_to_blu-ray_comparison_sailor_moon_crystal_02_ami_and_luna-910x1024streamed_version_to_blu-ray_comparison_sailor_moon_crystal_02_usagi_and_mamoru-910x1024streamed_version_to_blu-ray_comparison_sailor_moon_crystal_02_ami_and_usagi-910x1024
Källa: sailormoonnews.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail